Bootcamp


Rekenbootcamp, bewegen en leren tegelijk

Houdt uw kind van bewegen? Wil uw kind nog sneller kunnen rekenen? Dan zijn deze REKENBOOTCAMPS echt wat voor uw kind!
Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat bewegen en leren een goede combinatie is. Door de rekenbootcamp kunnen kinderen al bewegend de sommen tot 20, 100 of 1000 of de tafels zich beter eigen maken. Door het spelen van spelletjes, afleggen van een parcours en het maken van bewegingen met daarnaast het gebruik van kleuren en tekens blijven de sommen beter hangen.

Wat kun je verwachten?

•   Anders leren met kleuren en beelden
•    Beweging en leren gaat samen op
•    Meer zelfvertrouwen
•    Twee gezellige middagen
•    Plezier in rekenen
•    Kleine groepjes
•    Een geweldige vooruitgang in het hoofdrekenen

Voor wie

Voor iedereen die van bewegen houdt en met rekenen wil oefenen. Het maakt niet uit of uw kind goed of slecht is in rekenen, de kinderen hebben zeker een leuke middag met veel sportactiviteiten en de rekenvaardigheden gaan er zeker op vooruit. Kleine groepjes, veel aandacht
In kleine groepjes wordt er enorm veel geleerd in deze twee middagen. Het zelfvertrouwen van de kinderen krijgt een enorme boost. De kinderen komen met plezier naar de bootcamp toe en willen vaak niet mee naar huis omdat ze het zo leuk vinden. Van ouders horen we terug dat ze thuis doorgaan met oefenen. Wie wil er nu niet zo leren?

Erkend trainer

Ik ben een erkend trainer voor de reken- en spellingbootcamps.

Data

Op mijn facebookpagina worden de bootcamps aangekondigd en kunt u ook zien wat er al gebeurd is. U kunt zich inschrijven via de mail, dan ontvangt u verdere informatie.

Kosten


1 rekenbootcamp is verspreid over 2 dagdelen van 2,5 uur. In totaal 5 uur.
Voor de gehele bootcamp betaald u 85 euro, dat is 17 euro per uur. Dit is inclusief een certificaat, materialen en tips voor thuis en, eenmalig, een rekenspel t.w.v. 16,95 euro.
De rekenbootcamp is ook als individueel traject te volgen, zie kosten onder remedial teaching, bijles en dyslexiebegeleiding.

Interesse / info ?

Adres

Abdijstraat 8
5527 BD Hapert